Om oss

Om affärsnätverket Kontakt Nässjö

Kontakt Nässjö är ett är ett företagsnätverk som bygger relationer och skapar affärer. Vi består av både stora och små företag och verkar för bättre företagsklimat som stärker det lokala näringslivet, huvudman för affärsnätverket är Nässjö Näringsliv AB (NNAB), som även handhar ekonomin. Som medlem i Kontakt Nässjö får du möjlighet att synas, utbyta information och erfarenhet samt medverka och skapa olika aktiviteter och evenemang.

Alla företag som är verksamma i Nässjö kommun är välkomna. Är du intresserad att bli medlem? Ansök direkt via hemsidan eller ta kontakt med någon i styrelsen se kontaktuppgifter.

Medlemsföretag

I Kontakt Nässjö finner du företag av olika slag – affärssystem och ekonomihantering, företags- och ledarskapsutveckling, rekrytering och bemanning, datorer och IT, webbyrå och sökoptimering, försäljnings- och marknadsföringstjänster, bank och försäkring, fastighetsförmedling, fastighetsbesiktning och hälsosamma inomhusmiljöer, brandskydd och bevakning, säkerhetsglas, dokumenthantering, tryckeri, översättning, profilkläder, städbolag, företagsmäklare, filmproduktion, butiks-tv, presentreklam, samt konferensanläggning och fiske.

Läs mer om vart och ett av företagen under Medlemsföretag.

Välkommen!