Medlemsföretag

Art Living Lights har brett verksamhetsområde. Vi målar med ljus på alla ytor, ute som inne, vertikalt som horisontellt. Med traditionell belysningsteknik och ljusdesign i kombination med digital interaktiv projektionsteknik kan vi skapa unika ljusupplevelser till enstaka events eller till fasta installationer där innehållet hela tiden byts till aktuella händelser i staden. Susanne föreläser om ljus och hälsa och brinner för att öka kunskapen om light pollution och hur vi måste planera för mörker i takt med urbaniseringen. #smartljustillfolket. Art Living Lights har en designstudio med 3D skrivare för prototyptillverkning och produkter i små serier. http://lumitrix.eu/outdoor/
Susanne Westberg, ljusdesigner, konstnär, sälj/marknad, content management
Christer Hopstadius; tekniskt support, drift och underhåll. Ansv för designstudion.
Nätverk av visual artists.

Regional manager för Lumitrix i skandinavien. www.lumitrix.eu

Våra tjänster
Brandskyddsbeskrivning/dokumentation
Systematiskt brandskyddsarbete (SBA)
Brandskyddskontroll av arbetsplatser
Digitalt SBA program (egenkontroll)
Inventering, bedömning av brandskydd
Installation av utrymningslarm
Installation av automatiskt brandlarm/sprinkler
Kontroll av automatiskt brandlarm/sprinkler
Utbildning inom brand och sjukvård HLR mm
Bygglovsansökningar
Installation av handbrandsläckare
Kontrollansvarig byggnation

Elkompaniet Carlström AB

Elkompaniet är ett växande företag med höga ambitioner som
startades 2014. Vårt fokus ligger på att erbjuda våra kunder god
service och hög kvalitet levererat i rätt tid. För oss är nöjda kunder
den bästa belöningen därför anstränger vi oss lite hårdare och
tar ansvar hela vägen. Vi är ett företag som gärna ger oss på nya
utmaningar och ser hellre möjligheter än problem.

ELINSTALLATIONER
Vi utför kompletta elinstallationer i samband med nybyggnation, ombyggnation och
renovering. Från mindre uppdrag som komplettering av ett extra
vägguttag till större entreprenader.

TELE &DATA
Vi installerar båda fiber och kopparnätverk för tele och data.
Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi leverera kompletta IT-lösningar och
telefonitjänster.

SERVICE & UNDERHÅLL
Vi har en serviceavdelning redo för snabba insatser. För att säkerställa anläggningens
drift och funktion erbjuder vi serviceavtal från enklare periodiskt underhåll till kompletta driftlösningar.

Vad kan vi erbjuda dig som kund?

Vår roll är att med stort engagemang hjälpa dig som kund med finansiell rådgivning kring sparande, placering och försäkring. Utifrån din unika situation skapar vi en helhetslösning som du kan känna dig trygg med. Vi bevakar kontinuerligt dina ekonomiska intressen och sätter stort värde i aktiv uppföljning samt att finnas till hands för dig. Vi eftersträvar alltid goda relationer, långsiktighet och ett ömsesidigt förtroende. Vår målsättning är att hitta just de lösningar som har de bästa förutsättningarna och som är mest fördelaktiga för varje specifik kund. Vi arbetar för att hitta alternativen som passar just dig!

Höglandet Städ

Vi erbjuder kvalitativa tjänster inom städning både för privatpersoner och företag

Bekymmersfri service erbjuds till stora som små privata och offentliga kunder i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö, Vetlanda. Nyckeln heter respekt, engagemang och  schyssta villkor. Ska man kunna anlita städhjälp med en bra känsla i magen måste man göra det med ett städbolag som både bryr sig om städningen och den som städar.

  • Anders Engström

Kontorsspecial AB

Allt för arbetsplatsen!

Under 2018 firar Kontorsspecial 75 år i branchen. Kontorsspecial är en stor leverantör av kontorsmaterial, Vi säljer och servar kontorsmaskiner som kopiatorer och faxar. Vi förser företag med kvalificerade IT-tjänster. Vi inreder kontor och offentlig miljö. Vi tillhandahåller även effektiva städ- och hygienprodukter. Vi har även en web-butik där man enkelt kan beställa sina varor.

Kontorsspecial finns på fem orter, Vetlanda (huvudkontoret), Nässjö, Jönköping, Västervik och Oskarshamn.

På dom orterna som vi finns levererar vi varor med egna turbilar fraktfritt.

Välkomna in till oss!

 

Pensionsplanera efter din ålder och livssituation

När du går i pension kan du tvingas leva på halva din lön. Din ålder och din livssituation är två utgångspunkter som är avgörande för vad som är bästa sparandet för dig.

Ju tidigare du börjar planera för din pension desto större flexibilitet och valfrihet kring ditt sparande kan du ha.

Länsförsäkringar strävar efter att vara det naturliga valet.

Du ska känna trygghet och säkerhet, så tveka inte utan hör av dig!

MSG – Miljö & Säkerhetsgruppen  i Nässjö AB

Vi Skyddar, Säkrar och Förebygger i hus, hem och verksamhet.

Med ett stort utbud av tjänster och produkter inom Byggnadsmiljö, Matsäkerhet, Brandskydd, Skadedjurskontroll och Arbetsmiljö finns vi här för dig. Välj en enskild tjänst eller produkt, eller kombinera allt efter behov.

Byggnadsmiljö

Fokus på inomhusmiljö- förebyggande arbete med besiktningar, kontroller/provtagningar och analyser för att vända dålig inomhusmiljö till sund och hälsosam inomhusmiljö.

Matsäkerhet

Vi hjälper livsmedelshanterande kunder med implementering av system för löpande kvalitetsarbete för att säkerställa säker mat till konsument.

Skadedjur

På fel plats och i många betraktares ögon blir en del djur och insekter skadedjur som kan orsaka skada och olägenhet. Tillsammans med kund analyserar och bedömer vi problemet och hur det påverkar person eller hur det drabbar egendom och verksamhet.

Vi söker alltid källan och orsaken till problemet, därefter lämnar vi åtgärdsförslag där vi tillsammans löser problem med direkta åtgärder eller förebyggande insatser över tid.

Brandskydd

Vi lotsar våra kunder rätt i allt som berör ett fungerande brandskydd, allt från brandskyddsutrustning till system och hjälp med det förebyggande och systematiska brandskyddsarbetet och vidare till utbildning av personal.

Arbetsmiljö

Tillsammans med samarbetspartners med spetskompetens inom området erbjuder vi stöd och hjälp med kundens arbete och utveckling av Arbetsmiljöarbetet. Vi samarbetar med kunden med analys av behov och hittar en plan och ett unik lösning som passar aktuell kund.  För kompetensutveckling av personal och ledare erbjuds ett brett utbud av kurser och utbildningar inom området.

Egenkontroll

Vi erbjuder och bygger trygghet – Systemet är anpassningsbart för enskilda företag till stora koncerner. Webbtjänsten erbjuder en palett av smarta systemverktyg med text, dokumenterings- och påminnelsefunktioner som ett hjälpmedel för verksamheten att efterleva gällande lagkrav och standarder på ett enkelt och tryggt sätt.

Vårt fokus och vår målbild är alltid att hitta kundnytta och balans i vårt erbjudande, det bidrar till nöjda kunder!

Newtech erbjuder professionella IT-lösningar för din verksamhet.

Vi levererar tjänster och utrustning till både stora och mindre företag och ser till att din säkerhet är vårt ansvar. Vårt team har lång erfarenhet inom IT vilket gör att vi kan erbjuda spetskompetens oavsett ditt behov. Vår kärnverksamhet bygger på molntjänster, serverdrift, säkerhet och professionell användarsupport.

Vårt mål är att du ska känna dig trygg och bekymmersfri med både våra tekniska lösningar och vårt bemötande. Vi vill bidra till en effektiv och driftsäker IT-miljö så att du kan fokusera på ditt företags utveckling och framgång.

Vi anpassar våra produkter och tjänster efter dina önskemål och behov.

Välkommen att kontakta oss!

Nordway Store

Vårt bolag grundades 1924 i Nässjö  som Radiobolaget.

Nordway Store är specialister på service på datorer och telefoner.
Vi laga din iPhone på 30 minuter. Ring gärna och boka tid för snabb service. 0380-14380
I vår butik säljer vi ny och begagnade datorer och telefoner samt tillbehör.

Vi älskar Grön-IT, tänkt begagnat , tänkt miljövänligt.

 

Office Småland AB

Vi agerar lokalt, men tänker globalt. Vi finns alltid nära dig som kund och din kontaktperson på Office tar hand om alla dina IT- och teknikbehov.

Idag finns möjlighet för alla bolag, stora som små, att få en vardag med mobila och effektiva arbetsredskap. Vi tror på, och vill bidra till utvecklingen av lokala bolag och vi bryr oss om dig och din affär. I vått och torrt.

Ottosson Logistic Future Inventory AB

Mer än 40 års erfarenhet inom lagerhantering.
Fokus på ordning och reda.

OLF Inventory jobbar med!

  • Lagereffektivisering.
  • Produktionsförbättringar.
  • Varulagring & arkivhantering.
  • Destruktion av hårddiskar och datorer.
  • Stallagebesiktningar.
  • Riskbedömningar, arbetsmiljö.
  • Fastighetsdokumentation.
  • Lagring av produkter.

PREVOX HJÄLPER DITT FÖRETAG
ATT SYNAS

Vi hjälper företag och organisationer med professionell profilering av presentreklam och profilkläder.
Vi erbjuder såväl ett bassortiment av färdiga produkter som ett specialdesignat och kundanpassat sådant.

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder ett komplett profilprogram. Vår filosofi är att vi ska göra allt för att leverera rätt produkt, till rätt pris, i rätt tid och att bidra till en hög servicegrad, god kunskap och stor erfarenhet.

Vi är ISO certifierade sedan 2015.

Prosmart är alltid rätt affärssystem – oavsett hur din verksamhet ser ut. Vi är experter på verksamhetsanpassade affärssystem för små och medelstora tillverkande företag. Vi hjälper alltså dig att få kontroll över alla nödvändiga delar som order, lager, fakturering och tidsredovisning. Men vi tänker längre än så.

Vi anpassar oss helt efter dina rutiner. Vi lär känna dig och din verksamhet och skräddarsyr vårt affärssystem efter er. Allt börjar med en grundlig processgenomgång. När vi har full koll på dina processer och rutiner bygger vi snabbt och enkelt upp rätt funktioner för dig i Prosmart. Vi knyter samtidigt ihop alla nödvändiga program och instruktioner.

Du ser bara det du behöver på skärmen, för en så avskalad och enkel användarupplevelse som möjligt. Behöver du fler funktioner så kopplar vi på dem. Om funktionen inte finns så utvecklar vi den. Prosmart är standardiserat och skräddarsytt på samma gång. Därför är Prosmart alltid rätt affärssystem.

Din lokala konsult med global kompetens

I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri

Uniflex Höglandet

Rätt individ på rätt plats. Alltid.

 

Uniflex jobbar med bemanningstjänster i form av inhyrning och rekrytering. Att matcha rätt kompetens med kundens behov är det som driver oss – varje dag – och har gjort så i snart 20 år. Med tydliga processer och väl beprövade arbetssätt har vi tagit fram strategier för att lyckas med detta på bästa sätt.

Uniflex Höglandet har kontor i Nässjö, Vetlanda och Tranås. Våra kunder finns bl a i Nässjö, Vetlanda, Sävsjö, Eksjö, Aneby, Tranås, Vimmerby, Mariannelund och Hultsfred med omnejd.

Vår framgångsnyckel är att vi har hög lokal närvaro och kännedom, med det stora företagets trygghet i ryggen. Vi lär känna våra kunder, deras verksamhet och deras behov, vilket gör att vi blir en samarbetspartner snarare än en leverantör – och det är precis dit vi strävar.

 

Vi ser fram emot att bli fler härliga företags partner i bemanningsfrågor, oavsett tillfälliga eller permanenta behov!