Medlemsföretag

 • Jan Sundqvist
 • Veronica Edlund

Anticimex

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.

Värderingarna är ledstången i vårt arbete mot att nå våra mål och en riktlinje för hur vi ska arbeta. Med värderingarna i ryggen är det enklare för oss att våga och kunna ta beslut. De skapar även stolthet och lojalitet.

Våra värderingar – Trust, Innovation, Passion

Våra tjänster
Brandskyddsbeskrivning/dokumentation
Systematiskt brandskyddsarbete (SBA)
Brandskyddskontroll av arbetsplatser
Digitalt SBA program (egenkontroll)
Inventering, bedömning av brandskydd
Installation av utrymningslarm
Installation av automatiskt brandlarm/sprinkler
Kontroll av automatiskt brandlarm/sprinkler
Utbildning inom brand och sjukvård HLR mm
Bygglovsansökningar
Installation av handbrandsläckare

CLG Nordic AB

CLG Nordic bildades 2009 utifrån Kopieringsbyrån som som tidigare var kommunens föreningstryckeri.

Företaget har förädlat verksamheten med bättre maskiner och ny produkter.
Smått som stort (upp till 25 x 1.6 m).

 

Elkompaniet Carlström AB

Elkompaniet är ett växande företag med höga ambitioner som
startades 2014. Vårt fokus ligger på att erbjuda våra kunder god
service och hög kvalitet levererat i rätt tid. För oss är nöjda kunder
den bästa belöningen därför anstränger vi oss lite hårdare och
tar ansvar hela vägen. Vi är ett företag som gärna ger oss på nya
utmaningar och ser hellre möjligheter än problem.

ELINSTALLATIONER
Vi utför kompletta elinstallationer i samband med nybyggnation, ombyggnation och
renovering. Från mindre uppdrag som komplettering av ett extra
vägguttag till större entreprenader.

TELE &DATA
Vi installerar båda fiber och kopparnätverk för tele och data.
Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi leverera kompletta IT-lösningar och
telefonitjänster.

SERVICE & UNDERHÅLL
Vi har en serviceavdelning redo för snabba insatser. För att säkerställa anläggningens
drift och funktion erbjuder vi serviceavtal från enklare periodiskt underhåll till kompletta driftlösningar.

Emz2 Service AB

Emz2 Service AB är ett allserviceföretag med inriktning mot industriportar och dockningar. Vi jobbar även med garageportar direkt mot privatpersoner. Vår servicetekniker Martin lång erfarenhet av reparationer, installationer och service av portar och dockningar! (vädertätning och bryggor). Vi har en gedigen erfarenhet av hydrauliska applikationer och elektronik.

Emz2 Service AB:s mål är att alltid ha kundens bästa i fokus!

Emz2 Service AB säljer och monterar samt servar och reparera:

 • Takskjutportar, snabbrullportar, vikportar, slagportar, termoportar, skjutportar
 • Säkerhetsdörrar, branddörrar
 • Dockningar och vädertätningar
 • Bryggor
 • mm.

Fem punkter i Eksjö AB

Fem punkter är en webb- och reklambyrå som jobbar med strategi, innehåll och design för webbplatser, trycksaker och tidningar. En fullservicebyrå inom webb och reklam helt enkelt. Hos får du alltid ett professionellt och helhjärtat engagemang.  Vi vill göra världen lite vackrare, försäljning lite enklare, internet lite smidigare och sociala medier lite mer engagerande.

Det är ju vackra ord, men vad betyder de egentligen? Surfa in på vår webb och bilda dig din egen uppfattning om vår grafiska formgivning, webbdesign eller andra projekt. När du känner dig redo är du välkommen att ta en kontakt så berättar vi gärna mer.

Fortner AB

Fortner är en fullservice redovisningsbyrå. Vi har sedan 1998 levererat bokföring, bokslut, deklarationer, skatterådgivning och annan ekonomiadministration på Höglandet. Vi har kontor i Nässjö och Eksjö. Vi är det lilla kontoret med kundnära service samtidigt som vi har den stora byråns alla resurser. Vi kan jobba 100% digitalt för dem som så önskar. Du bestämmer själv hur du vill lämna dina papper, via besök, post eller mail. Du kan samarbeta med hos på alla sätt inkl via webben och via app. Vi lämnar alltid fasta priser på alla tjänster.

Friska Arbetsplatser AB

Friska Arbetsplatser AB är med och skapar friska arbetsplatser där människor trivs, mår bra och presterar. Jag som driver Friska Arbetsplatser AB heter Sara Lindberg och är en engagerad samarbetspartner med viljan och kompetensen att hjälpa företag och organisationer att utveckla sitt arbetsmiljö- och hälsoarbete för att minska risken för ohälsa och öka möjligheten för hälsa. Friska Arbetsplatser AB arbetar med arbetsmiljö på ett brett sätt, men huvudfokus ligger på systematiskt arbetsmiljöarbete, organisatorisk och social arbetsmiljö samt ergonomi. Friska Arbetsplatser AB erbjuder tjänster såsom arbetsmiljöutbildningar, inspirationsföreläsningar, grupputveckling, rådgivning och hjälp med det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Höglandet Städ

Vi erbjuder kvalitativa tjänster inom städning både för privatpersoner och företag

Bekymmersfri service erbjuds till stora som små privata och offentliga kunder i Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö, Vetlanda, Hultsfred och Vimmerby. Nyckeln heter respekt, engagemang och sjysta villkor. Ska man kunna anlita städhjälp med en bra känsla i magen måste man göra det med ett städbolag som både bryr sig om städningen och den som städar.

Kontorsspecial AB

Allt för arbetsplatsen!

Under 2018 firar Kontorsspecial 75 år i branchen. Kontorsspecial är en stor leverantör av kontorsmaterial, Vi säljer och servar kontorsmaskiner som kopiatorer och faxar. Vi förser företag med kvalificerade IT-tjänster. Vi inreder kontor och offentlig miljö. Vi tillhandahåller även effektiva städ- och hygienprodukter. Vi har även en web-butik där man enkelt kan beställa sina varor.

Kontorsspecial finns på fem orter, Vetlanda (huvudkontoret), Nässjö, Jönköping, Västervik och Oskarshamn.

På dom orterna som vi finns levererar vi varor med egna turbilar fraktfritt.

Välkomna in till oss!

 

Kulissmakarna Event och Eventdesign

Välkommen till en personlig Eventbyrå mitt i Nässjö på det småländska höglandet.

Möten och event som ger mer, vi skapar event efter mål, syfte och uppskattad effekt.

Vi hörs / Elin och Tina Abrahamsson

Maria Dohlsäter konsult individ & organisation erbjuder

 • Coachande/ motiverande samtal och rådgivning i olika förändringsprocesser exempelvis omställning, karriärbyte, rehab.
 • Föreläsningar och workshops kring konsten att sätta framgångsrika mål.
 • Uppdrag kring målfokuserat friskvårdsarbete både på grupp och individnivå. Exempel på innehåll kan vara motion/kostupplägg och inspirationsföreläsningar.
 • Mentor uppdrag för individer/grupper som behöver ett ”bollplank” exempelvis nya chefer.

Jag genomför mina uppdrag utifrån ett målfokuserat förhållningssätt. Skräddarsyr mina uppdrag utifrån kundens behov och önskemål.

Jag har lång erfarenhet av att möta människor i olika förändringsprocesser, som coach, rådgivare, chef och konsult och har lyckats väl med att få människor att uppnå sina mål. Jag genomför mina uppdrag utifrån en kombination av mina inriktningar, då dessa förstärker varandra och individen eller gruppen lättare når sina mål.

MSG – Miljö & Säkerhetsgruppen  i Nässjö AB

Vi Skyddar, Säkrar och Förebygger i hus, hem och verksamhet.

Med ett stort utbud av tjänster och produkter inom Byggnadsmiljö, Matsäkerhet, Brandskydd, Skadedjurskontroll och Arbetsmiljö finns vi här för dig. Välj en enskild tjänst eller produkt, eller kombinera allt efter behov.

Byggnadsmiljö

Fokus på inomhusmiljö- förebyggande arbete med besiktningar, kontroller/provtagningar och analyser för att vända dålig inomhusmiljö till sund och hälsosam inomhusmiljö.

Matsäkerhet

Vi hjälper livsmedelshanterande kunder med implementering av system för löpande kvalitetsarbete för att säkerställa säker mat till konsument.

Skadedjur

På fel plats och i många betraktares ögon blir en del djur och insekter skadedjur som kan orsaka skada och olägenhet. Tillsammans med kund analyserar och bedömer vi problemet och hur det påverkar person eller hur det drabbar egendom och verksamhet.

Vi söker alltid källan och orsaken till problemet, därefter lämnar vi åtgärdsförslag där vi tillsammans löser problem med direkta åtgärder eller förebyggande insatser över tid.

Brandskydd

Vi lotsar våra kunder rätt i allt som berör ett fungerande brandskydd, allt från brandskyddsutrustning till system och hjälp med det förebyggande och systematiska brandskyddsarbetet och vidare till utbildning av personal.

Arbetsmiljö

Tillsammans med samarbetspartners med spetskompetens inom området erbjuder vi stöd och hjälp med kundens arbete och utveckling av Arbetsmiljöarbetet. Vi samarbetar med kunden med analys av behov och hittar en plan och ett unik lösning som passar aktuell kund.  För kompetensutveckling av personal och ledare erbjuds ett brett utbud av kurser och utbildningar inom området.

Egenkontroll

Vi erbjuder och bygger trygghet – Systemet är anpassningsbart för enskilda företag till stora koncerner. Webbtjänsten erbjuder en palett av smarta systemverktyg med text, dokumenterings- och påminnelsefunktioner som ett hjälpmedel för verksamheten att efterleva gällande lagkrav och standarder på ett enkelt och tryggt sätt.

Vårt fokus och vår målbild är alltid att hitta kundnytta och balans i vårt erbjudande, det bidrar till nöjda kunder!

Newtech IT erbjuder professionella IT-lösningar för din verksamhet.

Vi levererar tjänster och utrustning till både stora och mindre företag och ser till att din säkerhet är vårt ansvar. Vårt team har lång erfarenhet inom IT vilket gör att vi kan erbjuda spetskompetens oavsett ditt behov. Vår kärnverksamhet bygger på molntjänster, serverdrift, säkerhet och professionell användarsupport.

Vårt mål är att du ska känna dig trygg och bekymmersfri med både våra tekniska lösningar och vårt bemötande. Vi vill bidra till en effektiv och driftsäker IT-miljö så att du kan fokusera på ditt företags utveckling och framgång.

Vi anpassar våra produkter och tjänster efter dina önskemål och behov.

Välkommen att kontakta oss!

Nordway Store

Vårt bolag grundades 1924 i Nässjö  som Radiobolaget.

Nordway Store är specialister på service på datorer och telefoner.
Vi laga din iPhone på 30 minuter.
I vår butik säljer vi ny och begagnade datorer och telefoner samt tillbehör.

Vi älskar Grön-IT, tänkt begagnat , tänkt miljövänligt.

NU har vi även telefonabonnemang, gratis i 3 månader, gäller hela 2018.

 • Ingen bindningstid
 • Telenortäckning
 • EU roaming inkluderat
 • Fria SMS/MMS
 • Fria samtal
 • 2Gb Surf

Beställningen gör du i vår butik.

Office Småland AB

Vi agerar lokalt, men tänker globalt. Vi finns alltid nära dig som kund och din kontaktperson på Office tar hand om alla dina IT- och teknikbehov.

Idag finns möjlighet för alla bolag, stora som små, att få en vardag med mobila och effektiva arbetsredskap. Vi tror på, och vill bidra till utvecklingen av lokala bolag och vi bryr oss om dig och din affär. I vått och torrt.

Ottosson Logistic Future Inventory AB

Mer än 40 års erfarenhet inom lagerhantering.
Fokus på ordning och reda.

OLF Inventory jobbar med!

 • Lagereffektivisering.
 • Produktionsförbättringar.
 • Varulagring & arkivhantering.
 • Destruktion av hårddiskar och datorer.
 • Stallagebesiktningar.
 • Riskbedömningar, arbetsmiljö.
 • Fastighetsdokumentation.
 • Lagring av produkter.

Power Pictures AB

TV-reklam i kassalinjerna!

Genom annonsering i kassalinjerna erbjuder vi lokal marknadsföring över hela höglandet. Våra skärmar finns i  butiker med stor kundgenomströmning.

För att annonseringen ska ge bästa möjliga resultat utformar vi en film som förmedlar budskapet på ett tilltalande sätt.

Annonsering i kassalinjerna är ett unikt och effektivt marknadsföringsmedium med många fördelar!

Välkommen att kontakta oss!

PREVOX HJÄLPER DITT FÖRETAG
ATT SYNAS

Vi hjälper företag och organisationer med professionell profilering av presentreklam och profilkläder.
Vi erbjuder såväl ett bassortiment av färdiga produkter som ett specialdesignat och kundanpassat sådant.

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder ett komplett profilprogram. Vår filosofi är att vi ska göra allt för att leverera rätt produkt, till rätt pris, i rätt tid och att bidra till en hög servicegrad, god kunskap och stor erfarenhet.

Vi är ISO certifierade sedan 2015.

WebDivision AB

Vi arbetar med att hjälpa företag att förbättra sin synlighet på Google och på så vis få nya affärer och fler kontakter. Vi har hjälpt över 300 kunder att få topplaceringar på Google och med 10 år i branschen har vi samlat på oss stor erfarenhet och kunskap.

Vi erbjuder tjänster inom både sökmotoroptimering (SEO) och Googleannonsering (SEM).  För vår tjänst SEO kan vi arbeta både mot ett fast pris och mot provision, vi anser att vi är så pass bra att vi kan ta risken att bara få betalat om vi lyckas.